Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم گفت: دشمنان ما امید بسته اند تا دانشگاه‌های ما را در مقابل نظام قرار دهند و حمایت همه جانبه رهبری از دانشگاه‌ها توطئه دشمنان را خنثی کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زلفی گل، وزیر علوم تحقیقات و فناوری در مراسم اختتامیه اولین دوره طرح ملی اندیشه تمدن ساز ویژه اساتید دانشگاه‌ها که در محل دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، گفت: باید از کسی که ایده طرح اندیشه تمدن ساز که یک طرح علمی و اندیشه‌ای است را ارائه داده تقدیر و تشکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری طی این مدت چند طرح با ارزش را اجرا کرده که یکی از آن‌ها طرح اندیشه تمدن ساز و دیگر اعزام هزار نفر از نفرات برتر کنکور سراسری سال گذشته به مشهد مقدس بوده است.

وی با بیان اینکه طرح اندیشه تمدن ساز یک طرح علمی سیاسی، فرهنگی و اجتماعی است که به نوعی اندیشه‌های تمدن ساز را پوشش می‌دهد، تصریح کرد: با توجه به استقبال بی نظیر نفرات برتر کنکور از برنامه نهاد نمایندگی رهبری در مشهد مقدس وزارت علوم این آمادگی را دارد تا از نهاد برای اعزام دانشجویان برتر کنکور امسال به مشهد مقدس حمایت کند.

زلفی گلد افزود: اگر ایده‌های جدید را در عرصه علم، فرهنگ و نوآوری عملیاتی کنیم حتما تاثیرات زیادی در پی خواهند داشت که یکی از این نوآوری‌ها باید در همین برنامه‌ها مانند اعزام دانشجویان برتر کنکور به مشهد مقدس اتفاق بیفتد.

وزیر علوم با تاکید بر اینکه وزارت علوم از هر ایده نوآورانه در حوزه سیاسی، اجتماعی و فرهنگی حمایت می‌کند، چون همه ما در یک تیم هستم و برای یک هدف تلاش می‌کنیم، گفت: رهبری در آخرین دیدار خود با دانشجویان تمام قد از دانشگاه‌ها حمایت کردند و این حمایت توطئه دشمنان و ایادی سلطه را خنثی کرد، چون دشمنان امید زیادی داشتند که دانشگاه‌ها را در مقابل نظام قرار بدهند، ولی با حمایت رهبری از دانشگاه‌ها و نقش آن‌ها در توسعه جامعه اسلامی نقشه آن‌ها خنثی شد البته حقیقت هم همین است، چون ما امروز با نقش آفرینی دانشگاه‌ها دارای رتبه اول علمی در منطقه هستیم و توسعه کشور در حوزه‌های مختلف مرهون اساتید دانشگاه‌ها و دانش آموختگان آن است به هر روی ما باید قدردان کسانی باشیم که با کار جهادی پیشرفت کشور را رقم می‌زنند.

وی با بیان اینکه فرهنگ مناسب شرایطی را ایجاد می‌کند که علم اندیشه و تفکر رشد کنند گفت: بزرگترین سرمایه جاودانه هر کشوری ایجاد فرهنگ سالم است، چون وقتی که بحث از تمدن می‌کنیم منظور این است که تمدن در یک بستر مادی و معنوی شکل بگیرد و بر روی رفتار سایر حاکمان و شهروندان تاثیر بگذارد.

زلفی گل با بیان اینکه ما باید فرهنگ را به گونه‌ای شکل دهیم که اولا تجربیات گذشتگان را قدر بدانیم و اشتباهات را تکرار نکنیم و از طرفی از ظرفیت‌های مادی و معنوی جامعه بهره بگیریم و تلاش کنیم که این فرهنگ مادی و معنوی برای سایر جامعه الگو شود، تصریح کرد: ایده‌ای که در قالب طرح اندیشه تمدن ساز عملیاتی شده حداقل نتیجه آن این است که ما آرزوی خود را برای دین و کشورمان مشخص کرده ایم، چون این خیلی مهم است که یک جامعه و حکومت آرزوی تمدن سازی داشته باشد. پس باید از همه ظرفیت‌ها استفاده کنیم که این آرزو را محقق سازیم. البته تلاش برای تحقق این آرزو موجب می‌شود که ما تمام ظرفیت‌های خود را برای تمدن سازی به کار ببریم.

وزیر علوم گفت: امروز خانواده‌ها حاضرند برای اینکه فرزندان شان تحصیل کنند هزینه بپردازند و این نشان می‌دهد که تحصیل، علم، آموزش و ارتقای دانایی در سبد شهروندان ما جایگاه ویژه‌ای دارد پس باید از این ظرفیت نهایت استفاده را ببریم و آن را مدیریت کنیم تا تمدن نوین اسلامی شکل بگیرد و قطعا یک بخش از این تمدن را تاریخ و بخش دیگر از آن را دین شامل عدالت، کنترل‌های جمعی و توجه به مستضعفین شکل می‌دهد و قطعا در تمدن‌های مادی چنین نگاهی وجود ندارد.

وی تصریح کرد: تمدن‌های غربی منافع قشر خاصی را به سایر اقشار ترجیح می‌دهند، ولی در تمدن اسلامی عدالت، خمس، زکات، لقمه حلال و حرام و کنترل‌های درونی مورد تاکید است. مضاف بر این در تمدن مادی اعتقاد دارند که صرفا باید جامعه را براساس قانون کنترل کنند، ولی در جامعه اسلامی هم قانون و هم کنترل‌های درونی ملاک است.

زلفی گل گفت: در تمدن اسلامی شهروندان آنچه را برای خود می‌پسندند برای دیگران هم خواهند پسندید، ولی در تمدن مادی از آن سر دنیا می‌آیند و به منافع دیگر کشور‌ها دست درازی می‌کنند.

وزیر علوم تصریح کرد: برگزاری طرح اندیشه تمدن ساز یک نوع مشورت ملی برای تمدن سازی است و این موجب می‌شود که فکر از حکیمان و اجرا با حاکمان باشد.

وی با بیان اینکه طرح اندیشه تمدن ساز یک طرح پر نتیجه و کم هزینه است گفت: امیدواریم روزی آرزوی ما برای تحقق تمدن اسلامی محقق شود و زندگی مادی و معنوی ما در این تمدن شکل خاصی به خود بگیرد. معتقدم طوفان علمی و فکری که در قالب طرح اندیشه تمدن ساز شکل می‌گیرد دستاورد‌های ارزشمندی خواهد داشت و من این کار را می‌ستایم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زلفی گل اختتامیه طرح اندیشه تمدن ساز طرح اندیشه تمدن ساز مادی و معنوی برتر کنکور دانشگاه ها مشهد مقدس وزیر علوم زلفی گل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۷۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم از دلیل اخراج استادان دانشگاه پرده برداشت

به گزارش خبرآنلاین، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: استادان دانشگاه، چشم‌وچراغ دانشگاه و جامعه هستند و موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد.

مهر در خبری نوشت:محمدعلی زلفی‌گل ظهر شنبه در حاشیه کلنگ زنی یک طرح آموزشی دانشگاه یاسوج در جمع خبرنگاران افزود: استادان سرمایه‌های جامعه و افتخار جامعه دانشگاهی هستند.

تعداد کمی از اساتیدی که در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند، بدون تردید مشکلاتی در زمینه آموزش، پژوهش و موارد دیگری داشتند

وی با بیان اینکه قوانین و مقرراتی وجود دارد که هر کسی آن را رعایت کند، هیچ مشکلی برای وی ایجاد نمی‌شود، گفت: همواره از توان علمی و تخصصی این نخبگان برای پیشرفت کشور بهره خواهیم برد.

زلفی گل اظهار داشت: به طور یقین هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی و یا بدون توجه به توانمندی‌های و ظرفیت‌های استادان دانشگاه نبوده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه یک عضو هیئت علمی باید نظم کلاس، و اخلاق حرفه‌ای را به طور کامل رعایت کند، گفت: چنانچه یک عضو هیئت علمی نتواند ترفیع سالانه‌اش را بگیرد شامل رکود علمی می‌شود و به‌هرحال باید تبدیل وضعیت اعضای هیئت‌علمی توسط مرجع ذی‌صلاح بررسی و تأیید شود.

زلفی گل اظهار داشت: تعداد کمی از اساتیدی که در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند، بدون تردید مشکلاتی در زمینه آموزش، پژوهش و موارد دیگری داشتند و خیلی از این افراد بازنشسته بودند که جزو افراد اخراجی قلمداد شدند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900236

دیگر خبرها

  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • واکنش یک استاد دانشگاه تهران به ادعای وزیر: اخراجم سیاسی بود
  • بیانیه شورایعالی انقلاب فرهنگی در حمایت از دانشجویان آمریکا
  • وزیر علوم : موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • اختصاص ردیف بودجه‌ای به ۳۰ دانشگاه برتر
  • وزیر علوم از دلیل اخراج استادان دانشگاه پرده برداشت
  • واکنش وزیر علوم به یورش پلیس آمریکا به دانشجویان
  • جنگ فرهنگی تنها عرصه‌ای که دشمن به آن امید بسته است
  • برگزاری اردوی آموزشی تابستانه اندیشه جامع تمدن نوین اسلامی
  • تأکید وزیر علوم بر حمایت دانشگاهیان از خیزش علیه جنایات رژیم صهیونیستی